“Si përfunduam prej te Arbën Xhaferi te Milikije Halimi”, ja kush e thotë (FOTO)

0

 

Roland Gjoni, ekspertë politik nga Shqipëria në postimin e tij të fundit ka shkruar për pozitën e shqiptarëve të Maqedonisë dhe dobësimin politik dhe intelektual tek shqiptarët, duke bërë krahasim në mes Arben Xhaferit dhe Milikije Halimit kandidate e LSDM-së për Haraçinën e cila në rrjetet sociale tallet për paraqitjet e saja publike në debate.

“Për ta kuptuar sa keq jane punët tek shqiptarët e Maqedonisë mjafton të shohësh trajektoren e lidershipit politik atje. Të përfundojë përfaqësimi politik nga Arben Xhaferri tek Milikije Alimi është kulmi i dobësimit politik dhe intelektual që mund t’i ndodhë një populli. As në ëndërra nuk e kanë parë VMRO dhe as LSDM këtë lloj dorëzimi pa dhune të shqiptarëve…”, shkruan ai.

Comments

comments