Përleshje fizike në City Mall në Shkup, ja kush janë personat e përfshirë?!

0

Në Qendrën Tregtare City Mall në katin e tretë tre persona nga Kërçova me iniciale K.M. (22), F.J. (22) dhe L.B. (22)  një herë verbalisht pastaj dhe fizikisht janë përleshur me dy persona  J.P. (29) dhe  M.S. (30) nga Shkupi.

Nga MPB informojnë se rasti ka ndodhur rreth orës 21.50, personat me iniciale K.M. F.J. dhe L.B. nga Kërçova me telefon i kishin fotografuar dy shoqet e J.P. dhe M.S. pas të cilës njëher zënka filloi verbalish pastaj përfundoi me përleshje fizike.

Në vendin e ngjarjes kanë arritur pjesëtar të policis të cilët, kanë konstatuar shkelje të nenit 11 paragrafi 3 Ligji për prishjen e rendit publik dhe qetësis.

Comments

comments