Pastruesi në Dubai e kthen një çantë plotë me diamante në polici/VIDEO

0

Një pastrues Indian ishte në detyrë kur hasi mbi një çantë në Al Qusais, Dubai. Për kuriozitet, ai e hapi çantën dhe e gjeti atë të mbushur me gjëra të vlefshme, stoli dhe diamante. Menjëherë, Vinaktaramana Motabatolal shkoi në stacionin e policisë për tu dhënë çantën oficerëve të policisë. Vlera e çantës me stoli ishte 200.000 dërhem (45.000 euro) Drejtori i stacionit të Policisë, e ftoi atë në zyre për të falënderuar për gjestin e mirë dhe i dha atij një dhuratë dhe një mirënjohje. Pasi doli lajmi, shumë njerëz nxituan për të qenë krenar me aktin e këtij njeriu. Shiko videon duke klikuar tek reklama më poshtë…

Comments

comments