Milaim Zeka: Ja kush janë të përfshirë në skenarin e Kumanovës, edhe personi N.M nga Malisheva

0

Gazetari Milaim Zeka sërish ka dhënë detaje në versionin e tij lidhur me rastin e 9 dhe 10 Majit në Kumanovë.

 Ai lidhur me këtë ja se çfarë shkruan në facebook:

 Misteri i Kumanoves dihet plotesisht

Para nje viti, nje grup i madh i shqiptareve te armatosur, u rrethuan ne Lagjen e Trimave ne Kumanove.

Qeveria e Shkupit, dha shifra kontradiktore per numerin e te vrareve. Skenaret ishim nga me te ndryshmit. Tendenca ishte qe grupi te lidhej direkt me ISiS in.

Ky plan deshtoi fale nje pergjimi telefonik, ne te cilin zyrtare te larte te shtetit maqedon, po bisedonin qe t i perzinin disa kufoma te mbytura nga treni, refugjate nga vendet arabe, ne menyre qe tregimi te dukej i besueshem.

Pa hy ne detaje, deri me tani munde te thuhet qe, ne baze te sherbimeve perendimore, perpos sherbimit maqedon, edhe sherbimi i shtetit shqiptar eshte direkt i involvuar.

Gjithashtu flitet edhe per nje punonjes te ambasades shqiptare ne Kosove, si dhe nje personi me emrin N.M., nga Malisheva, i cili gjate krejte kohes ka folur ne emrin e amerikaneve.

Krejte kjo loje, ka qene nje mashtrim.

Sidoqofte, te gjitha detajet , te gjitha bisedat, te gjitha pergjimet, tani i ka ne dore Prokuroria Speciale e Maqedonise.

Untitled

Comments

comments