Merko shpalli fitoren: Struga fitoi në mënyrë multietnike

0

Ramiz Merko me shpalljen e fitores së tij tha se ai do të jetë kryetar i të gjithë struganëve, pa dallim. Sipas tij, Struga votoi në mënyrë multietnike.

“Faleminderit për të votën dhe përkrahjen e dhënë dhe ne do të angazhohemi për një ardhmëri më të mirë, mundësi më të mirë për jetesë, dhe mundësi më e mirë për gjeneratat e ardhshme “, theksoi Merko.

Edhe kryetari i BDI-se, Ali Ahmeti shpalli fitoren ne Strugë.

Comments

comments