Kur kombi kishte nevojë ti ishe aty

0

Azbi Nuredini

Kur kombi kishte nevojë ti ishe aty, nuk ia mbathe në deti edhe pse i kishe gjitha mundesitë për të qenë larg vijave të frontit, por ti u rreshtove me djemt që ishim për ballë flakës dhe barutit për të dëshmuar se lufta e 2001-shit është për dinjitetin e shqiptarëve në këtë shtet, për të dëshmuar se shqiptarët janë në tokat e veta historike dhe se patjetër ti gëzojnë të drejtat e veta në tokë të vet, përfundove luftën dhe iu ktheve punës me dinjitet ashtu si na obligon Zoti i madhërishëm që punën e kemi obligim(farz) dhe ty Komandant Arusha-Nazmi Sulejmani vdekja të gjeti në punë sepse ashtu ishe i edukuar me përkushtim ndaj punës, familjes, kombit dhe fesë.
Zoti të faltë xhennetin Nazmi Sulejmani-Kamandant Arusha
Ngushëllime familjes!

Comments

comments