KSHZ-ja shpalli rezultatet preliminare, mungojnë anëtarët e VMRO-së

0

Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka shpallur rezultatet e para preliminare, megjithatë në press konferencën për shtyp nuk morën pjesë anëtarët e VMRO-DPMNE-së, Silvana Boneva dhe Sasho Srcev.

Nga numërimi i të gjitha kutive të votimit për zgjedhjet lokale është nxjerrë një pasqyrë e plotë e rezultateve nëpër komuna shqiptare gjatë rrethit të dytë të zgjedhjeve lokale.

Rezultatet janë si më poshtë!
Komisionit Shtetëror Zgjedhor.

gostivar

dibër

cair

bogovinjë

saraj

vrapçishte

studenicaan

Untitled

likove

Ndërsa në Komunën e Strugës, Tetovës dhe Zhelinës numërimi akoma vazhdon.

zheline

strugë

tetove

 

Comments

comments