Gruevski do t’i tërheq kryetarë nga 5 komunat ku ka fituar?!

0

Pas pres-konferencës së liderit të VMRO-DPMNE, Nikolla Gruevskit, i cili theksoi se partia nuk i pranon rezultatet zgjedhore, si tha, parregullësi të shumta zgjedhore, dhe vjedhje zgjedhore, qëndron hapur pyetja, partia do të tërheqë 5 kandidatët kryetar të komunave të cilët fituan, shkruan Fokus.

Në të kundërtën qasja e VMRO-DPMNE-së do të ishte kontradiktor, transmeton Zhurnal.

Kandidatët e VMRO-DPMNE-së në rrethin e dytë fituan vetëm në dy komuna, në Kavadarc dhe Zërnovcë, dhe Gruevski theksoi se nuk e pranon fitoren në këto dy komuna.

Mbesin edhe kryetarët e komunave të Ilindenit, Petrovecit, dhe Sopishtes të cilët morrën funksionin e tyre në kundërshtim me qëndrimin e partisë.

Comments

comments