Friday, January 24, 2020

Gazeta sllovene e vitit 1969 : tetovarët kërkojnë bashkimin me Kosovën

Gazeta “Katoliški glasnik” e 2 janarit të vitit 1969 shkruante për demonstratat e shqiptarëve në...

Pandeli Majko është dashtë të vizitojë Odën Ekonomike Izrael-Amerikë në Çikago

Skender Karaçica Si shkas për reagimin e SHSHA-së në Çikago u bë vizita e Ministrit të...

Nxënësit e Bogovinë mësojnë në çajtore e xhami

Kjo shkollë në Novo Sellë të Bogovinës u dogj para tre muajve nga një kabllo...

Ndërroi jetë profesori dhe pedagogu, Remzi Nesimi

Në orët e vona të datës 3 shkurt u nda nga jeta, gjuhëtari, pedagogu dhe...

Plani i shqiptarëve nëse nuk zgjidhet çështja emrit të Maqedonisë

<strong>“Bllokimi i rrugës euro-atlantike e Maqedonisë, do i orientonte gjithmonë e më tepër shqiptarët drejt...

error: Materiali eshte i mbrojtur !!