Friday, February 21, 2020

Shtëpia e Bardhë mohon ndërhyrjen kibernetike ruse

Shtëpia e Bardhë ka hedhur poshtë pretendimet e CNN se muajt e fundit hakerat rusë kanë depërtuar në sistemin kompjuterik të godinës, duke siguruar...

Turqia rihap Twitter-in, YouTube ende i bllokuar

Turqia ka hequr bllokadën ndaj rrjetit social Twitter, pasi kompania amerikane vendosi të pranojë vendimin e gjykatës dhe të heqë të gjitha fotot dhe...
error: Materiali eshte i mbrojtur !!