Friday, February 21, 2020

Bie maska e BE-së për Kosovën

Meqë Kosova nuk mund të jetë pjesë përbërëse e BE-së, për shkak të mosnjohjes së saj nga pesë shtete anëtare, qytetarët dhe klasa politike...

Bie maska e BE-së për Kosovën

Meqë Kosova nuk mund të jetë pjesë përbërëse e BE-së, për shkak të mosnjohjes së saj nga pesë shtete anëtare, qytetarët dhe klasa politike...

Kahet e orientimit të subjekteve shqiptare

Halim Hyda Bota merret me diçka që është shumë më me vlerë për shoqërinë me kahet e zhvillimit të shpejtë të shkencës, artit, kulturës dhe...

Mbrëmë na dolën do Ambasadorë Shqiptarë të Paqës në Maqedoni?!

Hajde de, mbrëmë në Shkup është krijuar "Këshilli Shqiptar i Paqës në Maqedoni" me në krye të kësaj Federate Paqësore të Europës Lindore, Jack...

‘Shqipot’ e Zaevit dhe ‘opozitarët’

Ka kohe qe e mendoj se sa duhet te analizohet dilema shqipomadhe qe po zgjat me muaj ( viti pothuajse) e tipit ''Hyrja-mos'hyrja ose...

Lamtumirë Sali Ramadani. N’a fal që harruam idealin tënd prej shqiptari

Urim SALIHU Ai ngriti flamurin në mes të parlamentit maqedonas që në të dalë nga ai objekt jo që mund ta arrestonin, por edhe ta...

Komuna e Cairit vlon, ama përkitazi vlon nga…

Adelina Marku Komuna e Cairit vlon, ama përkitazi vlon nga parregullsite ne komunikacion, vrasjet e shpeshtume, huliganizmi , fukaralleku , parregullsia, degjenerimi ambiental, shkollimi i...

Përndjekje politike përmes gjykatave

Nga Fërgim Demiri/ Maqedonia, shtet ku nuk funksionojnë të drejtat dhe liritë e njeriut Edhe pas 12 seancave gjyqësore, nuk u mbajt gjykimi i fundit aktivistit...

Kush e nxit urrejtjen patologjike kundër shqiptarëve katolik?

Gani Mehmetaj/ Shqiptarët katolikë janë cak i urrejtjes patologjike të një kategorie shqipfolësish, megjithëse po t’i pyesësh pse, nuk e dinë. Kurrë nuk i patën...

Kur Mero Baze i përvishej Kryepeshkop Anastasit

Arben LLALLA Shkrimi i mëposhtëm është  shkëputur nga libri i publicistit Mero Baze me titull: “KTHIM GREK”, i botuar më 1995, në Tiranë. Në këtë...
error: Materiali eshte i mbrojtur !!