Friday, January 24, 2020

Adnani i Aleancës :Do bëjm çmos që ti largojmë kazinot nga Tetova

Kandidati i ASH-së nga Tetova Adnan Neziri në fshatin Reçicë e Madhe ka premtuar që do bëj çmos që të largohen kazinotë dhe lojërat...

Muhamedi i VMRO-së: Ja për çka kanë nevojë shqiptarët

Në një intervistë dhënë për Gazetën Maqedonia, shqiptari që synon postin e zëvendëskryetarit të Shkupit, Muhamed Ahmeti flet për kandidaturën e tij në zgjedhjet...

Instituti Amerikan IRI pse e rriti Aleancën për Shqiptarët

Aleanca për Shqiptarët sipas anketës së IRI-t si çdo herë në kohë para zgjedhjeve përpos aktiviteteve të shumta të subjekteve politike për të shpalos...

Neziri: Do t’i largojmë kazinot nga Tetova

Kandidati i ASH-së nga Tetova Adnan Neziri dje në fshatin Reçicë e Madhe ka premtuar që do bëj çmos që të largohen kazinot dhe...
error: Materiali eshte i mbrojtur !!