Bëri seks në 10 vende të botës, befason vajza me fotot e postuara: Orgazma që përjetova/FOTO

0

Pak e besojnë këtë. Një vajzë e re britanike ka shkaktuar një tronditje në Facebook për shkak të videove të saj të veçanta.

1-6

Ajo pëlqen të udhëtojë nëpër botë dhe, në çdo vend që ajo vizitoi, kreu marrëdhënie seksuale me një njeri, kështu që ajo regjistroi të gjitha orgazmat që përjetoi në udhëtimet e saj.

Emri i saj është Lucy Barlows dhe ajo është 22 vjeç.

Ajo ka qenë për një kohë të gjatë duke udhëtuar  dhe ideja e saj e veçantë është duke shkaktuar një ndjesi në rrjetin social të lartpërmendur.

Kështu, imazhet e veçanta në Facebook tregojnë kënaqësitë e ndryshme që ajo përjetoi në secilën prej destinacioneve të saj.

Duhet të theksohet se orgazmat u kapën brenda çadrës së saj, ku pati takime intime.

Kjo është arsyeja pse i njëjti jorgan shfaqet nën kokën e saj, ndërsa kryen marrëdhënie seksuale.

Djemtë me të cilët ajo kreu marrëdhënie, ishin nga mosha 17 deri në 30 vjeç.

Përdoruesit janë habitur nga galeria e saj e fotove.

Comments

comments