BDI Likovë: Do vulosim fitoren më 15 tetor (FOTO)

0

Dega e BDI-së Likovë sonte ka mbajtur takimin përmbyllës me shtabin zgjedhor dhe strukturat partiake.

Nga ky takim është përcjellë mesazhi:

– Edhe sonte e vulosim te ardhmen e Komunës tonë, Likova eshte dhe do te jete bastion i BDI-së”, kanë shkruar nga shtabi komunal.

Comments

comments