Bashkim Bakiu falënderon aktivistët e Aleancës me Besë në Saraj

0

Faleminderit të gjithëve aktivistëve te Aleancës me Besë në Komunën e Sarajit që u rreshtuat bashkarisht, ndihem shumë krenar për vendosshmerin tuaj, kontributin dhe sakrificën për të aritur ato vota të pastërta pa kurfare presioni, shantazhe, kercnimi apo blerje votash. Thjesht vota të pastërta, dhe duhet të jemi kryelartë.
U përballëm me policinë, mafinë shtetin e pushtetin. Ne do të vazhdojmë sepse kjo është drejtim i vetëm për të ngritur çështjet qoftë lokale por edhe çështjen Shqiptare.
U jam mirënjohës.
I Juaj
Bashkim Bakiu

Comments

comments