Ali Ahmeti vulos fitoren e BDI-së në Komunën e Dollnenit

0

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti sot vizitoi banorët e fshatit Debresh dhe Zhitoshë në komunën e Dollnenit.

Lideri i BDI-së, u shpreh se nuk ka pasur në agjendën e tij vizitën në këtë komunë, por dezinformata dhe zërat destruktive kinse BDI ka bërë pazare me LSDM-në për t’ia “shitur” komunën LSDM-së, ka bërë që ai personalisht të vij dhe t’i siguroj shqiptarët e Dollnenit se BDI dhe Ali Ahmeti qëndron fuqishëm pas kandidatit të BDI-së në këtë komunë, Xhemil Qamilit, i cili më 29 Tetorë do të garoj në raundin e dytë kundër kandidatit të LSDM-së.

Comments

comments